Anniversary litter (Maart 2016)

Nest thema: ANNIVERSARY litter
Anniversary litter planned-new

Van dit nest verwachten we mooie rhodesian ridgeback pups met een prettig karakter dat zij zelfs een verbetering op Jula en Gambo zullen zijn! Gambo en Jula  zijn beiden geröntgend met de resultaten: HD-A en ED+OCD vrij! Dit conform de regels van de rasvereniging NRRV.

Mocht je op de wachtlijst willen, neem dan contact met ons op per EMAIL of telefonisch op 0591-546011. We ontmoeten alle aspirant puppy-eigenaren altijd van te voren om elkaar beter te leren kennen omdat wij niets dan de beste huisjes voor onze Yaw Adyuba puppies willen. Jula wilt natuurlijk ook even kennis maken ;-).

Foto’s van de ouderdieren:

De vader van het nest: Multi Ch. Mankoyas Great Gambo “Gambo”

Gambo23
titels:

  • Champion of Zweden
  • Champion of Norway
  • Champion of Denmark
  • Nordic Champion
  • Baltic Winner
  • Best in Show SRRS

Gambo is een mooie rood-tarwekleurige reu met een zwart masker. Gambo hebben wij in 2008 al geselecteerd om een nest mee te fokken. Nu Gambo overleden is en wij het laatste bevroren zaad van hem konden aanschaffen hebben we dat meteen gedaan! Gambo hebben we op verschillende momenten ontmoet tijden shows in het buitenland. Hij is altijd bij ons in gedachten gebleven. Gambo is een lieve stabiele reu van karakter met een juist temperament. Dit vinden natuurlijk net zo belangrijk als zijn looks ;-).

Zijn afstamming is een combinatie van de wat klassiekere oudere bloedlijnen van Europa. Een afstamming die nog altijd bijzonder is voor ons. Gambo zal voor de tweede keer binnen de Nederlandse fokkerij nakomelingen voortbrengen en daarmee voor onze lijn een goede toevoeging! Zijn voorouders sluiten perfect aan op het type rhodesian ridgeback dat wij willen fokken; gebalanceerd, temperamentvol en stabiel van karakter , puur, atletisch, goed bone zonder neiging naar mastiviteit.

de moeder van het nest: Yaw Adyuba Royalty Montfombi

JULA

Jula is een lieve en zelfzekere ridgeback dame die geniet van heerlijk knuffelen. Jula is heel vaak naar tenstoonstellingen geweest altijd met Uitmuntende resultaten en zelfs maar met een plaats bij de eerste 4. Ze heeft een mooie donkere kleur en een intelligente blik in haar ogen. Ze mag graag laten zien wat het zijn van een Rhodesian Ridgeback inhoudt: lekker koppig zijn af en toe.

Jula krijg hiermee haar derde nestje en heeft haar vorige pups met veel liefde groot gebracht. Ze is een supermom!