Werkwijze
Werkwijze

Wij fokken uitsluitend aan de hand van de door de NRRV opgestelde Verenigings Fokreglement.De pups worden bij ons in huis grootgebracht, en met de nieuwe baasjes meegegeven als zij 8 weken oud zijn. Gedurende de eerste weken worden de pups goed gesocialiseerd. Zij zullen paarden, poezen, kippen, konijnen, auto’s, honden anders dan zij zelf, en veel verschillende mensen zien. Deze eerste inprentingsfase zorgt ervoor dat uw puppy zeer evenwichtig en stabiel van karakter wordt.
De baasjes worden nadat ze op de lijst zijn geplaatst door ons uitgenodigd voor een oriënterend gesprek zodat wij elkaar beter kunnen leren kennen. Dit doen wij natuurlijk onder het genot van een lekker bakje koffie! In dit gesprek kunt u al uw vragen stellen over het opvoeden van uw toekomstige Rhodesian Ridgeback. Het is voor ons als fokker erg belangrijk dat wij goede en liefdevolle baasjes vinden voor de puppies.

Pups geboren en dan?

Na de geboorte worden de pups onderzocht op Dermoid Sinus door onszelf, bevriende fokkers en de rasvereniging. De pups worden tijdig ontwormd en gevaccineerd. De Raad van Beheer voorziet alle puppies van een chip ter registratie. De dierenarts zal alle Yaw Adyuba pups vaccineren en hen een Europees paspoort geven waarin alle toegediende vaccinaties in staan aangegeven.De NRRV zal omstreeks de 5e levensweek bij ons langskomen voor de nestinventarisatie.

Wat krijg je met je pup mee?

Ontwormschema – Voerschema – Fotodvd – Nestspeeltje – Puppyhandleiding – Nestreunie uitnodiging

Nadat u een pup van ons heeft, stopt onze betrokkenheid als fokker absoluut niet. Wij blijven altijd beschikbaar voor al uw vragen. Graag ontvangen wij foto’s, showresultaten, en niet te vergeten de leuke verhalen van de avonturen met uw Ridgeback.